Kromme Steenweg 33 te Helmond

Steigerhout producten

Even een korte uitleg hoe het werkt met steigerhout producten. De grotere producten worden door Rien gemaakt en kunnen ook in andere maten besteld worden. Of als je zelf een ander idee hebt kan dit ook doorgegeven worden. Dit kun je doen via de mail, maar ook in de winkel kan dit besproken en genoteerd worden. Eventueel wordt er een tekening/schets gemaakt met een prijs erbij en door gemaild.

LET OP!!!  Het zijn gebruikte steigerplanken, dat wil zeggen dat het product altijd wat kan afwijken van wat je gezien hebt.

Steigerhout is een natuurproduct. Dit zorgt ervoor dat het blijft leven. Hierdoor kan het zijn dat een steigerhouten product nadat het vervaardigd is, blijft werken. Dit komt o.a. door het vochtgehalte in de lucht en de temperatuur. Het zal dan ook bijna altijd blijven werken. Denk hierbij aan kieren, kromtrekken en spleten, maar dat geeft het meubel juist ook zijn eigen karakter en charme. Dit hoort bij steigerhouten producten, er is dan ook niks tegen te doen en er kan ook geen garantie op gegeven worden.

Steigerhout producten zoals meubelen en accessoires

Op de foto’s kunt u een impressie zien van wat we zoal maken, maar er is nog veel meer mogelijk. Met name de kleinere producten zijn binnen enkele weken leverbaar. De grotere producten zoals zuilen, tafels en kasten hebben een langere levertijd, maar hierin is altijd te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Vanwege de verbouwingen kunnen er momenteel geen grote bestellingen gedaan worden. Kleinere producten kunnen in overleg en de levertijd kan wat langer duren!

De prijzen van de producten kunnen via de mail opgevraagd worden, nog beter is om onze winkel te bezoeken waar nog veel meer mooie spullen te vinden zijn.